Det rullar på...


Livet!

Innan jag slutade på magic trodde jag att jag skulle må jättedåligt när jag blev arbetslös. Nu är jag ju inte helt arbetslös jag jobbar ju lite titt som tätt på trubaduren men mkt är det ju inte.
Såhär en månad senare kan jag nog ärligt säga att jag inte mått såhär bra på länge... Trivs ypperligt med hur det ser ut nu!
Dagarna bara rullar förbi och på måndag ska vi börja repa julshow på båten.
Jag dansar mkt och träffar många vänner! Frihetskänsla!

Får se hur det blir sen i jan... När det är slut med båten...

Har inte varit nått toppen auditionår. Eg har det gått väldigt bra för mig på det mesta jag har sökt. Sista callback på Pojkbansprojektet, sista callback på hairspray, har liksom gått vidare på alt jag har sökt utom cats i oslo, men där fick jag ändå både dansa och sjunga!
Detta spelar inte så stor roll om man inte får nått i slutändan. Jag blev väldigt besviken när dom ratade mig på fantasyaudition, fick nej väldigt tidigt. Men men... Det finns en mening i allt!
Men just nu är jag inte jättesugen på att gå på audition och få fler nej, det tär på självförtroendet.

Haha, va negativ jag blev då...

Annars är jag sjuk igen. Jag som aldrig är sjuk har varit det 3 gånger på ganska kort tid. Förstår ingenting, de e astråkigt!!! Men har proppat i mig medikamenter och satsat på seriös vilning! Hoppas på snabb förbättring!!!

hej så länge

Kommentarer
Postat av: :D

Vad roligt att du börjat uppdatera lite igen :) Du har väl tänkt på att det kan vara svininfluensa,man vet aldrig. Eller svinpest kanske... Haha, nä men är drygt att vara sjuk, hoppas du blivit bättre! Kram på dig!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback