Piggare idag!


Yes! Sov ända tills klockan ringde kl 9 imorse, å det var så skönt! Äntligen känns det som att man inte måste tvinga sig upp och må fysiskt/psykiskt dåligt för att åka till skolan! =)
Hade en bra sånglektion med sinikka! Hon är för härlig... =)

Pratade lite framtid med Ran. Nu är jag riktigt sugen på att söka vidare till skolor. Finns tydligen nån jättebra skola i London som iofs är svindyr, men det verkade inte helt omöjligt att komma in där, flera PAS:are som gått där och nu jobbar på West end. Ja, vi får väl se... Kanske är försent att söka till och med... Nadine i ettan hade varit där på studiebesök, å hon tyckte den verkade hur bra som helst... Skulle ju vara roligt... Ett år bara!

Fick reda på att det var över 600 som sökte till Mary Poppins, ca 20 % gick vidare från sången till dansen, känns ju riktigt bra att vara en av dom! Är verkligen jättenöjd fastän det inte blev callback! =)

Har fått svar från Cabaret Lorensberg att jag får komma på audition. Vill verkligen jobba där! =) Två obligatoriska låtar hade de, och jag funderar på å sjunga "here I go again" av Whitesnake... =)

Allting är så sjukt spännande just nu...

Har just skickat iväg mail till SVT. Micke på skolan kom och sa att de behövde tre manliga dansare till en musikvideo som ska vara med i SVT:s nya dramaserie "183 dagar" Där vi var statister förut... Han rekomenderade mig, Robban och Kalle att skicka in CV så nu har vi gjort det.
En av huvudpersonerna ska spela in en låt som heter "lick you clean" och det ska anspela på sex men på ett humoristiskt sätt! Haha! Ja vi får väl se hur det går...

Nu ska Emil snart sova! Hade tänkt att diska idag, men det får visst vänta en dag till...
Kramar

Paus

Sådär ja!
Nu har vi spelat sista föreställningen av Jakscener, och idag på teatern tog vi avsked av våra karaktärer. Å det var så sjukt skönt! =)
Jättehärligt att äntligen kunna fokucera på alla viktiga auditions =) Å kanske hinna vara en smula ledig. Det har varit så sjukt intensivt nu ända sen jul. Å nu känns det som att jag skulle kunna sova en hel vecka utan att det gjorde nånting. Det är så tråkigt att vara trött =( Då går ingenting som man vill, man tar åt sig allt småskit som egentligen inte är menat att såra och jag blir på konstant dåligt humör. Det är så tråkigt! Vill inte att det ska vara så... =(

Imorgon är det sovmorgon, och jag har sovit några timmar här på kvällskvisten, så det ska väl kanske ordna upp sig =)

Har egentligen massor att skriva om, men jag har ingen lust med nånting. Drömde att en producent vid en audition sa att jag aldrig kommer få något jobb eftersom jag är så pretto! Ja, vem vet...  =( Har varit på dåligt humör hela dagen...

Känns iaf skönt att det inte är nått särskilt den här veckan och att man hinner vila lite...


Tröttsamt

Ujujuj!
Det händer så himlarns mycket nu så man blir helt knäpp...

Premiär på fredag, och det känns väldigt konstigt! Dels känns det som att vi inte är klara än på ett tag, och del känns det som att vi repat till leda. Abram har funnits i mitt liv flera gånger i veckan ända sedan i sommras! Det ska bli väldigt roligt att få spela upp pjäsen, och det ska bli väldigt skönt att få det gjort... =) Så kan man lämna det bakom sig och bara fokucera på auditions. Å ja, collage nu så småningom! =)

Har i alla fall gjort två auditions nu! Mina första! =) Å det har gått jättebra!
Gjorde akroprov, och dansprov på high shool musical i malmö... Gick vidare till sången, men där tog det tyvärr slut. Tråkigt... Men jag hade tränat minsta möjliga på låten, så det hade kunnat gått mkt bättre, men jag var ändå nöjd efter förutsättningarna!
Sökte till Mary Poppins på Göteborgsoperan nu i lördags. Gick vidare ifrån sången och fick steppa! Det var grymt roligt! Helt underbar steppkombination! Känns kul att gått vidare både från sång och dans! =) Får reda på om det blir ngn callback på torsdag! =) Spännande...

Jag tycker verkligen att det är skitkul med auditions. Spänningen och nervositeten. Får en kick av att bli granskad av en jury! =) Skitkul! Sen är det bara att hoppas på att det så småningom kommer leda till ett jobb!!! Haha =)

Har fått ett uppsving i dansen i alla fall! Jag som har tyckt att jazz har varit guds straff till männinskan... (tja inte riktigt så, men nästan i alla fall) Nu har jag sjukt kul på lektionerna, och det är grymt härligt nu när man haft en så lång svacka! =) Kan ha att göra med att man känner att det snart är slut nu också... Att man vill ta vara på de få lektioner man har kvar... =) Sjukt läskigt...

Många kramar

Kom och titta!

image156
Performing Art Schools avgångselever har under hösten repeterat Jaktscener från nedre Bayern, i regi av Helén Söderqvist.

En dramatisk, rolig och angelägen pjäs som handlar om utanförskap, skriven av Martin Sperr.

_____________________________________________

Tyskland 1948, efterkrigstid. På landsbygden där vi befinner oss är toleransen begränsad och grupptrycket desto starkare. I en tid när folket försöker skapa trygghet till varje pris är det säkrast att följa alla normer.

Där finns den nyinflyttade Abram, är han homosexuell?
I Tyskland (liksom i Sverige) 1948 var homosexualitet fortfarande kriminellt och fram till krigsslutet hade homosexuella blivit systematiskt mördade i koncentrationslägren. Numera gällde "endast" fängelsestraff för den som blev påkommen med en avvikande läggning.

Unge Rovo verkar vara efterbliven?
Det krävdes inte mycket för att anses sinnesslö eller psykiskt sjuk. Mentalsjukhusen var som bäst en förvaringsplats och erbjöd sällan någon hjälp.

Att ha sin man saknad i kriget och en ny man boende hos sig måste ändå vara syndigt?
Många män var försvunna i kriget men ännu inte dödförklarade. Deras fruar kunde varken sörja eller gå vidare utan att göra fel, och ve den som hittade sig en ny karl.

Är det verkligen passande att klä upp sig och gå ut och dansa varenda helg?
Man söker efter spänning, skandaler, den livfullhet som byn saknar. Arbetslösheten är hög och livets glädjeämnen är få, då kriget är fortfarande närvarande i människornas sinnen. För att rädda sitt eget skinn krävs det ibland att någon annan får stå med skammen...Speldatum:
fre 25 jan kl 20.00
lör 26 jan kl 19.00
sön 27 jan kl 18.00

Biljettpris: 40 kr. Bokningar på tel. 031-701 66 80