Vem tycker du jag är lik!


Ibland får man väldigt konstiga och varierande förslag på kändisar jag är lik. När Johan en gång i en pressad situation skulle komma på någon så tyckte han att jag var lik Joe Labero. Vet inte om jag någonsin har kännt mig så förödmjukad (stavas det så) i hela mitt liv. Joe Labero.
En tant som jag vårdade i sommras tyckte att jag va för himla lik han den trevliga presentatören på vädret. Per Holmgren. Haha! Räcker väl med att teater eva envisas att kalla mig för per.
Å under pop och rock var det en kompis till maria som tyckte att jag var för himla lik "Jessica Biel" "ja inte på ett dåligt sätt alltså" Ja menar, herregud! Snacka om olika personer!

Ja jag vet inte, avgör själv!

       

Jessica biel kanske?


       

Eller Per Holmgren, meteorologen!


       

Annars är ju Joe Labero sjukt lik också!


Eller har du nått annat dåligt förslag? Är lite bitter att man inte är lik Brad Pitt eller nån annan cool snubbe...
Kommentera gärna!

Glad igen!


Yes box! Nu håller den här dumma förkylningen på å ge sig! Imorgon tänker Emil steppa iväg till skolan och steppa lite... (hehe) På ett schysst modernt sätt!... =P Jaja... Lite svältfödd på humor nu kan man säga!

Känns faktiskt väldigt skönt att ha varit ifrån skolan lite, väldigt uppiggande! =) Ska bli roligt =) Har varit väldigt less på skolan och stört mig på personer som jag i vanliga fall inte har någonting emot alls! Känns gött att ha varit ifrån det ett litet tag! Det behövdes, å framförallt behövde min kropp det, så trött som den har varit de senaste veckorna!!! =)

Har blivit erbjuden jobb idag! =) Som sångare på en camping i strömstad! =) Väldigt roligt! Å väldigt smickrande kommentarer! Kan tyvärr inte tacka ja i nuläget så därför blir det inget. Men jag blev väldigt glad!

Har ett annat erbjudande om att sjunga i kyrkor i hälsingland hela sommaren, tillsammans med maria! Men dom kunde vänta lite med svar så jag avvaktar på jobb som kan tänkas vara lite mer långsiktiga! Men det är en väldigt schysst backup!

Testade sjunga lite nu på kvällen! HAHAHA!!! Låter väldigt roligt! Fruktasnvärt nasalt! Men antagligen twangar jag väldigt mycket för jag kommer väldigt högt upp utan någon som helst ansträngning! Toner som jag annars måste kämpa för bara rinner ur munnen utan knappt nått arbete alls... Kanske ligger nått i det sinnika säger att jag arbetar alldeles för mycket när jag sjunger. "Jag tror du pressar mycket mer än vad du behöver" Ja tydligen...

Haha, nä nu ska jag sova!!! Bara två klasser imorgon, ska man väl palla! Å på fredag ska vi kolla på klass på operan. Ska bli väldigt roligt! =) Å sen ledig på eftermiddagen! =) Skönt slut på en väldigt dryg vecka!!! =)

Stackars mig!


Usch! Det är väldigt sällan jag är sjuk! Å ibland glömmer man bort hur jobbigt det är!
Oftast när jag blir sjuk så är det inte så farligt, å det går att träna ändå! Oftast går det bra! Det gjorde det inte idag!
Vaknade i söndags å mådde sädär halvbra, tjock och ont i halsen och väldigt orkeslös...=( Låg till kl 15 å sen städade, tvättade, lagade mat och diskade jag med lagoma vilopauser emellan!

Gick till skolan idag! Hade verkligen noll kondis å ont i halsen men annars var et som vanligt när jag är sjuk och tränar ändå...
Vi var lediga på eftermiddan å det var ju väldigt skönt! Satte på "high school musical" (sjukt töntig) Somnade, å vaknade och mådde helt pissigt dåligt!!! Har ont i hela kroppen å orkar verkligen ingenting! Så imorgon blir det ingen skola! Det är bra! Ibland måste man lära sig en läxa!!!
USCH!!! Vill bli frisk!
Har köpt hälsokost för 300kr idag! Satsar på å va med på Onsdag!!!

image145
Annars så är jag jätteglad för Jossan, Anna, Anna och Annika som fick jobb på SeeLive kryssningsfartyg idag! Grattis!!!
Å till alla andra som gjorde grymma auditions!!! =)