Premiær!!!


Dagen vi har jobbat mot i snart åtta veckor ær æntlgen hær! Å jag kænner mest bara lættnad!
Det ska bli så sjukt skønt å bara få det gjort!
Ikvæll ær det UNFORGETTABLE premiær och imorgon WONDERLAND!

Ska bli så skønt, slutfasen av den hær repperoden har varit från hell! Usch! Har nte mått jættebra varken psykiskt eller fysiskt... Man blir så instængd och sover så lite... Men nu ska vi børja jobba!
Å vem møter jag i promenaden idag? Om inte min gamla danslærare från bjærnum, Martina!!! Så himla roligt!!! Så hon ska titta ikvæll, alltid så mycket roligare med nån som man kænner!!! =)

Gick in på internet idag, var ju et tag sen sist! Å fick reda på att jag blvit morbror igen, fast før 6 dagar sen!!! Frida fødde lilla maja den 11 sept och hær har jag gått runt och inte vetat nånting!!!
Gick å rngde till henne det førsta jag gjorde! Kænns konstigt tycke jag! Har knappt førstått att hon var gravid igen eftersom vi træffas så sællan, å nu har hon 2 barn...
Kul i alla fall!

Ær så trøtt! Ska nog gå och via lite, hatar det hær konstiga tangentborget føresten... Sen æta lite middag  mæssen och sen blir det preppning och premiær kl 19.00 =)
Ser egentligen mer fram emot morgon, gør ju mest i den showen! Men det ska bli vældgt skønt! Å konstigt att alla åker, å man børjar jobba på riktigt!!! Lite læskigt...

Å om en vecka åker jag till gøteborg, ser næstan mest fram emot det i nulæget! Å så ska jag nog ta en massage till snart, tokigt skønt!!!

Kram

Båtliv

Ojojoj så mycket som hænder nu!
nu har vi snart varit på båten i en vecka! Kænns fortfarande lite mærkligt att bo på en båt, men det ær vældigt fint och roligt att jobba... Ær tyværr ganska så trøtt, men så ær det væl!

Har våran førsta premiær om 5 dagar och imorgon ska vi køra førsta klæd och sminkrep!

Kænns som att showerna kommer bli riktigt bra, dom ær vældigt påkostade och alla ær jætteduktiga!
Har idag blivit klippt, blev kortare æn vad jag trodde men så ær det væl... På de få lediga stunder som vi haft har vi bubblat, bastat kollat på den nuvarande showen (VÆLDIGT bra!)
Å igår fick jag massage... Vældigt skønt, men smærtsamt, speciellt efteråt!

Ær vældigt trøtt just nu...

Men nu ær det ingenting førens kl halv åtta då jag och ingela ska repa "i belive in you"

Kænde att jag borde blogga, men ær egentligen før trøtt!
Så det blir inte mer æn såhær!

Kramen