Trevlig helg


Jag har haft massa skoj den häringa helgen! Verkligen!
I fredags var vi å såg balettakademiens avgångselevers musikal "into the woods" Jättebra var dom! Gillade musikalen också men sondheim skriver lite rolig musik... Haha, jaja! Dom var grymma i alla fall och Marta var bäst!!! =)
Påvägen därifrån stog jag på huvet i snön och åt en glass på donken! =)

Igår var jag stina å jossan på ikea! Har inhandlat en ram, 4 krukor ,1 växt, 1 hyllskiva, en bläckfisk och en köttbulle meny mellan! =) De var roligt, så nu ser det lite annorluna ut i lägenheten igen... Köttbullarna på ikea är ju  så goda! Sen köpte vi lite "bevara pastaälgar" till sara å niklas som hade melodifestivalkväll
Mysigt mysigt! Det bästa var att teaterfröken från bjärnum var där, hon är så rolig... Å skönt å se henne i en annan situation än som fröken =) Å Kisskakan förståss!!! =)

Idag tänkte jag ha en slappdag å kanske städa lite också! Kanske städade jag i 4 timmar? Å då var det ändå inte så ostädat... Men nu är det banne mig rent, har tillåmed skurat toaletten å det...
Sen tittade jag stina, kakan, lolita å empa på skräckis hos stina! The Dark, den var lika konstig som sist jag såg den, dumt att jag inte följde med å hyrde film utan städade istället... =( Men mysigt var det i alla fall!

Å nu har jag å stina vart till selma å lämnat tillbax den, jag svängde in på hemköp och köpte krossat linfrö, müsli och toapapper, kassörskan måste trott att jag var dålig i magen... Haha!

Tomorrow, modernt, jazz, interpret och sen fika... =P Ska bli roligt...

Jaha ja...


 

Jag som sagt att jag inte skulle skaffa mig nån blogg... Haha, det gick ju sådär bra...
Jaja, får se hur frekvent jag kommer använda den bara?

I alla fall! Välkommen till Emils nya blogg!!! =)