Skägg


Ibland när jag är ledig så glömmer jag bort att raka mig. Det kan gå några dagar åsså tycker jag att det blivit alldeles för långt och jobbigt. Då kan jag komma på att jag ska spara ut lite, för att det är ju så snyggt på en del andra...
Nu har det varit en sån period. Jag har kanske inte rakat mig på 5 dagar.
Resultatet blir konstigt nog alltid detsamma.
Jag har ju lisom ingen kraftig skäggväxt. Den begränsar sig till halsen och överläppen. BARA.
Så det ser väldigt roligt ut... Dessutom är skägget (mustachen?) på överläppen väldigt ljust sånär som på några få strån som är mörka, ser ju också väldigt lustigt ut...

Jag har lite svårt att förstå killar som har skägg/skäggstubb. Det kliar ju liksom hela tiden, vänjer man sig av med det?
Åsså går jag omkring och känner mig konstant ofräsch...
Som sagt, på rätt person kan det verkligen vara skitsnyggt, å vissa passar ju bättre i det än utan.
Men för Emil är det ingen hit... Så idag for det av! VÄLDIGT skönt! =)
Så nu kommer det vara renrakat fram tills om ett halvår kanske, då jag bestämmer mig för att pröva igen...Jag och Stina har beställt en sista minutencharter till Cypern!!! =)
Det ska bli så sjukt roligt och skönt och underbart!!!
Vi bokade en ospecifiserad utan avbeställningsskydd (160kr känns som en onödig utgift) Lite wild and crazy måste man vara... =)
Å jag köpte mig en reseförsäkring! =) Vuxet va? Haha! =)
Vi åker på tisdag!

Å sen är det en vacka på cypern, sen ska jag åka hem till härjedalen och sveget! Ska bli så himla skönt, saknar det nu...
Längtar hem...
Men det kommer gå väldigt fort...

Annars har jag börjat flyttpacka! Lite svårt när man ska vara här en vecka till... Men böcker och massa köksgrejer har det stoppats ner idag...
Åsså har jag dansat balett!!! Med tanke på min katastrofjazz igår så gick baletten väldigt bra!!! Hade en jättebra piruettdag!!!

Bachs praeludium i D-moll


Min pianoläxa som jag jobbar på just nu!
Är faktiskt riktigt impad av mig själv!!! =)Å ännu mer impad om den här länken kommer funka!!!
Tack paulina!

Borde...


Känner verkligen att jag borde blogga nu. Det var ett tag sen sist. Men shit, det finns liksom så mycket att skriva om så det känns som att det bara kommer bli blaj av alltihopa.

Kan ju börja med att min syster och hennes johan nu har gift sig.
Ett jättevackert bröllop!!!
Jag och Stina sjöng i kyrkan och stina spelade piano.
Vårat lag vann inte tävlingen, väldigt konstigt eftersom vi hade prästen i vårt lag och alltså Gud på vår sida.
Middagen var väldigt god och trevligt sällskap hade man också. Fick i sånghäftet veta tt jag skulle bli sambo med johans bror Henrik... Så jag och Elin (Henriks flickvän) planerade lite hur vi skulle lösa det på bästa sätt, blev riktigt bra faktiskt! =)
Jag och Stina sjöng lite mer på kvällen, väldigt roligt!!!

Konstigt att ens syster nu heter fru Berglund. Gift, med villa, bil, barn och ett till på väg. Erik är verkligen jättego.
Åsså fick jag reda på att jag ska bli Farbror också. Bror Jon med sambo Petra har slagit till och ska bli föräldrar. Kul!!! I februari nästa år har jag tre syskonbarn... Konstigt... men kul!!! =)

Innan bröllopet hade jag och Stina en skön vecka med sol, bad, bio och diverse sångövanden...
Jag har börjat träna på Baschs Praeludium på piano. Går riktigt bra faktiskt... =)
Innan stina åkte hem i måndags var vi till Älvsborgs nya fästning. Åkte båt och gick en guidad dramatiserad rundvandring. Tillsammans med överstelöjtnant Lillje och drottning Ulrika Elionora besegrade vi danskarna!!! =) *Hurra!*
Jag, stina och en mamma med tre barn (varav en i barnvagn) och tillhörande mormor och farmor. Dom måste ha blivit besvikna när förstärkningen från Göteborg inte var mer än så... Haha!
Men roligt var det!!!
*heter ni möjligtvis Andersson?*
*du där, riddarsporre, hökborre*
Haha!

Annars har det blivit lite kvällskurser och en del fikande på stan!!!
Jag och kalle har blivit mätta av sömmerskan som ska sy våra kläder till båten. Träffade en av de blivande arbetskamraterna. Mikael som jobbat på Wallmans i 3 år och innan dess gått BA.
Går fortfarande och väntar på kontraktet som ska komma när som...

Har fått en ny lägenhet!!!
Förstahand på 35m2 i Kvillebäcken. Jätteroligt!!! =) Så nu är man ett bekymmer mindre. Å destå fler nya då en flytt innebär en del problem...
Har rensat ur en massa saker som jag inte använder som ska få gå till myrorna tänkte jag, och sen blir det till å börja packa!!!En bild från min balkong. Backa kan vara rätt fint också!!!

Arbetsfri!!!

Såg en skylt på spårvagnen där det stog att det hette arbetsfri och inte arbetslös! Iofs så är jag bara arbetslös i tvår månader så det räknas väl kanske inte riktigt... Känns mer som att man har sommarlov!

Helt galet och knäppt men nu är det slut!
För gott! Jag kommer aldrig mer att gå på performing arts school! Från och med idag kostar det pengar att gå på kvällskurs... Iofs så har vi 20% rabatt (den här sommaren) men det känns ändå så abrupt slut!

Avslutningmiddagen var så himlans fin och mysig och grymt rolig!!! Kommer varkligen sakna alla! Inte bara klassen utan alla grymma ettor och tvår också!!! Det har varit ett gött år med skön stämmning på skolan, å det känns sorgligt att lämna hela vardagen.
Men oj vad skönt det ska bli att slippa alla tråkiga rutinlektioner och att vara konstant trött!! Å istället få jobba och showa!!!

På utsparken lyckades jag dra upp ett rejält skrubbsår på vaden. Den blev lite infekterat och jag har haltat och lagt om detta ben i massa omgångar! Men nu är det ganska bra! Väntar på att det ska läka ordentligt...

image216

Nu är det bara ledighet som gäller!!!
Jag och stina har solat badat och kollat på lägenheter!
Igår var vi till tjörn och orust. Helt lätt att hitta en bra badplats kan man ju kanske inte påstå att det var... Å vi tillbringade ju kanske 3 timmar i en het bil... Slutade med att vi låg på en sne klippa där det blåste massa och pågick en vattenskotertävlig i närheten...
Vi hittade sen på kvällen ett jättemysigt ställe där vi grillade och badade... Jag simmade in i två maneter... FY!!! Dom är så sjukt äckliga....!!!
Idag var vi vid askimsbadet! Så nu har man fått sin dos av sol för ett litet tag kan man väl säga...
Härligt väder!!!

image217

Kollade på en jättemysig etta i Johanneberg igår. Pratade med ägaren idag och det verkar som att jag kommer få den, hon skulle bara kolla upp mina referenser (SGS och HSB skåne) först. Hoppas verkligen!!!
Det är i ett privatägt hus så det blir ju i princip ett första hands kontrakt, tydligen hade man väl lite första tjing på lägenheter i huset om man redag bodde där. Jättemysig lägenhet... Liten men väldigt billig! På vidblicksgatan, en hållplats från avenyn!!! =)
HÅLL TUMMARNA imorgon vet jag nog... =)