Stieg Larsson

Jag är fast! Bigtime!!! Började läsa stieg larsson böckerna för ett tag sen efter att blivit tjatad på av massa folk! -Nä men jag gillar ju inte deckare! -det gör inget, dom här är speciella! Efter att ha gått igenom en massa vangerhistoria så är jag nu fast! Så galet bra böcker, jag vill bara läsa hela tiden! Är inne på tredje boken nu och den är bäst hittills! =) Jag var på hytten och klippte naglarna innan första showen (man måste ju vara fin) Å vill bara stanna kvar och läsa... Åååh! Låg på soldäck idag i hettan och läste, kan man ha det bättre? Ja, jag fick lite spö i backgammon också bör tilläggas... Ska sitta här lite till sen ska jag duscha och LÄSA!!! Längtar! Lisbeth Salander alltså! Jävla zalachenko!!! Jaja... Vi har ett kamerateam på båten som filmar showerna nu, blir man extra skärpt... +att båten är fullsatt! Väldigt trevligt!!! =) pingst... Fick spela lite piano igår!!! Kompade pernilla på popular! WONDERFUL, jag saknar att spela piano, blir liksom aldrig av här... Dagens norska ord från Aleksander: Skyllebötte Gissa betydelsen, 10 poäng till rätt svar!!! Kramar

BÅTEN


Jaha, tillbaks igen till vilken gång i ordningen vet jag inte...

Var uppe i ottan imorse (kl 10) før pernilla høll i lite yoga =) Kul, fast jag har så dåligt tålamod. Å efteråt skulle vi stå på huvudet (yogastyle) så nu har jag inte bara ont i ryggen længre, nu værker nacken också!
Men kul att hon ær hær med massa positiv energi, kan behøvas ibland...

Vi har också fått reda på vad vi ska gøra i kaptain kid showen i sommar... Å emil ska gøra:

High school musical medley!!!

Ja jøsses! Det tragiska ær att jag skæmtade om det innan åsså blev det så... Dom andra ska gøra alladin... jaja... =)
Førstår inte riktigt den dær high school musical hysterin men men...
Galet høgt ær det också før mig, nær ska 2entertain fatta att jag inte ær tenor? Well well!
blir sækert skoj!

Annars kommer bror med sambo och bæbis på måndag! Kul å ha något att se fram emot! Just nu kænns 2 veckor vældigt længe... bara 26 førestællningar kvar... går ju som i ett naffs!
På måndag kommer också våran nye teammember tommy! Han som ska jobba istællet før micke i slutet! Kul kul! =) Har hørt att han ær trevlig så det går nog bra!!!

Tack och hej!

Ojojoj

När det händer väldigt mycket blir det tillslut att man inte bloggar mera... helt plötsligt liksom...
Jag vill gärna blogga men tycker inte att det är lika kul längre...

När jag är på båten är internet sjukt segt... å i göteborg har jag inget internet, ÄN! Därför blir dte inte så mkt här heller...

Men men! Nu är jag i göteborg i gen, för vilken gång i ordningen vet jag inte längre men det är iaf 4,5 period kvar på båten... Galet snabbt går det!

Tog klass igår, flummig jazz... Sen var jag och kollade på förbis avslutningsshow, faktiskt väldigt bra tyckte jag! Johannas jazznummer var helt fantastiskt, så fiiint! Sen var jag och stina och åt och drack öl på uteservering... Väldigt mysigt!

Å idag har jag varit hos naprapat johan och fått massage och el och knak i min rygg... Skönt skönt! Hoppas att det onda ska gå över snart... Åsså har jag dansat balett, fast det blev bara stången idag... Monicas klasser I like!

Life goes on...

kram