Repar...


Jaha så var man inne i en ny repperiod då...
Mitt huvud är fullt av julsånger, stevie wonder och discolåtar just nu... Å massa nya stämmor!!! Väldigt nyttigt!

Har fått lite koreografiuppdrag vilket är väldigt roligt! Är ju inte jättevan att koreografera men jag måste säga att jag är grymt nöjd med det jag gjort! =) Haha! Synd att det är så många begränsningar bara...
Blir lite frustrerad på viss ineffektivitet ibland men what to do liksom...

Imorn ska jag på möte på arbetsförmedlingen för att lära mig söka jobb, det ska bli kul ;) HAHAHA!
Nä usch!
Men sen blir det proffsklass och rep efter det...

Men till helgen blir det Köpenhamn och Wallmans! Jag och mina älskade rödingar ska kolla in Micke på stora scenen... Ska bli så grymt kul å träffa alla och se micke!! Å en liten utflykt sådär ibland sitter ju aldrig fel ;)

Nu ska jag snart sova... ser fram emot det! =)

Det rullar på...


Livet!

Innan jag slutade på magic trodde jag att jag skulle må jättedåligt när jag blev arbetslös. Nu är jag ju inte helt arbetslös jag jobbar ju lite titt som tätt på trubaduren men mkt är det ju inte.
Såhär en månad senare kan jag nog ärligt säga att jag inte mått såhär bra på länge... Trivs ypperligt med hur det ser ut nu!
Dagarna bara rullar förbi och på måndag ska vi börja repa julshow på båten.
Jag dansar mkt och träffar många vänner! Frihetskänsla!

Får se hur det blir sen i jan... När det är slut med båten...

Har inte varit nått toppen auditionår. Eg har det gått väldigt bra för mig på det mesta jag har sökt. Sista callback på Pojkbansprojektet, sista callback på hairspray, har liksom gått vidare på alt jag har sökt utom cats i oslo, men där fick jag ändå både dansa och sjunga!
Detta spelar inte så stor roll om man inte får nått i slutändan. Jag blev väldigt besviken när dom ratade mig på fantasyaudition, fick nej väldigt tidigt. Men men... Det finns en mening i allt!
Men just nu är jag inte jättesugen på att gå på audition och få fler nej, det tär på självförtroendet.

Haha, va negativ jag blev då...

Annars är jag sjuk igen. Jag som aldrig är sjuk har varit det 3 gånger på ganska kort tid. Förstår ingenting, de e astråkigt!!! Men har proppat i mig medikamenter och satsat på seriös vilning! Hoppas på snabb förbättring!!!

hej så länge