Årets snyggaste snögubbe

189923-3

Byggd av emil söder på höstlovet

Jähäää...


Helgen gick väldigt fort må jag säga! Har varit ovanligt uppåt hela helgen, fastän jag inte gjort nått nästan... Var på bio med jäilan å sara! Se upp för dårarna, dårarna stängs... Rekomenderas varmt!
Köpte nya sneakers gjorde jag också, eftersom mina gamla av nån anledning försvunnit. Lika som jazzskorna också! Har dansat i strumpor/barfota i typ ett halvår nu vilket resulterat i väldigt trasiga fötter, har alltid ont nånstans. Så efter lite samtal med Ran kom vi på att det nog var dags att skaffaett par... =)

Sagt å gjort, på dansbutiken hade dom nån ny modell, skitschyssta lite lättare och tunnare men ändå bekväma! Använde dom idag, å dom funka jättebra! Lite ovant å dansa i skor bara... Hehe

Vi ska ha gästpedagog i jazz hela veckan!!! =) Vi hade samatha smith idag å det var SÅÅ roligt!!! Kombinationen var lite småfunkig å såå rolig! På onsdag ska vi ha nån ishvan eller vad han hette! Spännande... =)

Uppsjungning nästa vecka! Haha, varför är jag aldrig nöjd med mina låtar... Jag ska sjunga "the luckiest" med Ben Folds, förut har jag bara tänkt, varför väljer jag inte en lugn låt så man slipper tänka så mycket på stageing å så, iår tänker jag! Varför väljer jag en så tråkig låt? Längtar till nästa uppsjungning, då blir det nog musikal igen, kanske... Hehe!
Sjöng den idag på interpreten, känner väl att jag inte behärskar den riktigt. Den låter inte svår men det är den... Så tråkigt... =( Jaja, det blir nog bra i alla fall! Uppsjungningarna känns inte så viktiga längre... HIhi!

Fikat med jeilan, linnea, robert å charlotte på språkcafeet idag! Trevligt cafe, rekomenderas varmt! =)