Mycket i huvudet!

Ojojoj!
Så himla kul!
Jagg är ju deltidsarbetslös just nu... Fast heltidsupptagen... Förra vecka jobbade jag inte en enda dag som jag fick betalt för, men ändå händer saker hela tiden...
Just nu har jag bestämt mig för att måla om min lägenhet! Stora rummet vilket betyder att jag bara kan måla en vägg i taget eftersom jag har så mkt grejer där... Första och största väggen e klar å det behövdes 3 strykningar vilket betyder 2 dagar för mig, om det ska torka och spacklas och putsas och flyttas möbler... Nu har jag spacklat nästa vägg men vill inte slipa eftersom jag tror grannarna skulle bli sura om jag startade damsugaren kl 12 på natten...
Annars har jag nya akassepapper att skicka in! Måste till arbetsförmedlingen och anmäla att jag fått jobb! Betala räkningar, tvätta mina gula byxor inför giget på Kungsmässan på torsd som vi repade för idag på plats! Kommer bli asbra! känns gött!
Måste lära mig ett schlagermedley inför imorn. Ska agera hyresvärd till stinas lägenhet, sebastian ska komma och titta åsså ska jag städa ur den lite... Jobba på trubbis. Måste hämta mitt startkort till Göteborgsvarvet som jag ska springa på lörd! (sprang 1h 45min igår, e lagom mör nu, måste ju träna liksom...) Fixa paljettskärp till giget! Klippa mig! Åka till tukiet!
Har dessutom fått mer gig på Hagabadet som det verkar! Nästa onsdag! Beställa biljetter hem i sommar och meddela mia när jag vill vara borta!

Dessutom vill jag dansa och träna så mkt jag bara kan. Blir liksom ledsen varje gång jag missar en klass! E malin zaki denna veckan på jazzen, som jag älskar! Å hade en himmels upplevelse på baletten idag med jens graff. Shit va han e bra! MÅSTE ta mer klasser för honom!!! Å han var på mig som en hök vilket var asgött! Saknar det ibland på proffsklasserna! Sjuukt utvecklande!
Har kommit att gilla balett! Galet, var mitt tråkigaste ämne under hela skolan, även om jag gillade mariana. Nu känner jag mig som en riktig balettdansare ibland och det är helt fantastisk! (ibland e man ju värdelös också men så är det ju alltid)

Har dessutom varit ute mkt nu det senaste och haft galet roligt!!! Så får ta det lite lugnt nu ett tag... Äta nyttigt å träna igen... ;) SATS vill jag ju också till...

Å nu bloggade jag visst också! Tokigt...

Kram

Galet

Jag ska tillbaka till Magic!
Helt sjukt! Gick på audition och fick jobbet! Fast denna gången som dansare! Ska bli väldigt roligt att komma tillbaka till båten och allt folket. Men samtidigt konstigt att vara där utan mitt gamla team. Kommer sakna dom där!

Så nu går jag mest omkring med ett pirr i magen och ett leende på läpparna. Händer så mycket kul just nu. Ska giga på kungsmässan på tors. Åka trubaduren imorgon. Springa göteborgsvarvet nästa lördag. Fylla 25 år! Åka till turkiet, åka till sveg och SEN börja repa igen i Oslo. (och börja få norsk lön igen)

Får passa på att njuta av livet lite... Det är på tiden!mina gamla rödingar!!!