Piggare idag!


Yes! Sov ända tills klockan ringde kl 9 imorse, å det var så skönt! Äntligen känns det som att man inte måste tvinga sig upp och må fysiskt/psykiskt dåligt för att åka till skolan! =)
Hade en bra sånglektion med sinikka! Hon är för härlig... =)

Pratade lite framtid med Ran. Nu är jag riktigt sugen på att söka vidare till skolor. Finns tydligen nån jättebra skola i London som iofs är svindyr, men det verkade inte helt omöjligt att komma in där, flera PAS:are som gått där och nu jobbar på West end. Ja, vi får väl se... Kanske är försent att söka till och med... Nadine i ettan hade varit där på studiebesök, å hon tyckte den verkade hur bra som helst... Skulle ju vara roligt... Ett år bara!

Fick reda på att det var över 600 som sökte till Mary Poppins, ca 20 % gick vidare från sången till dansen, känns ju riktigt bra att vara en av dom! Är verkligen jättenöjd fastän det inte blev callback! =)

Har fått svar från Cabaret Lorensberg att jag får komma på audition. Vill verkligen jobba där! =) Två obligatoriska låtar hade de, och jag funderar på å sjunga "here I go again" av Whitesnake... =)

Allting är så sjukt spännande just nu...

Har just skickat iväg mail till SVT. Micke på skolan kom och sa att de behövde tre manliga dansare till en musikvideo som ska vara med i SVT:s nya dramaserie "183 dagar" Där vi var statister förut... Han rekomenderade mig, Robban och Kalle att skicka in CV så nu har vi gjort det.
En av huvudpersonerna ska spela in en låt som heter "lick you clean" och det ska anspela på sex men på ett humoristiskt sätt! Haha! Ja vi får väl se hur det går...

Nu ska Emil snart sova! Hade tänkt att diska idag, men det får visst vänta en dag till...
Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback