Tillbaka på jobbet!!!

Ojojoj va snabbt jullovet gick! Jösses!!!


Tillbaka på jobbet igen och det med besked! Våran kära tenor Jacob var jättesjuk och kunde inte komma, så vi fick repa in reservplanen, dvs mig. Fick fyra nya låtar plus mina egna, och en massa prat också... Sjöng Unforgettable, Feeling good, Mr Bojangles och Have you met miss Jones!

SJUUKT läskigt men också ganska kul, i alla fall den andra föreställningen när man inte var helt skräckslagen!

Och idag, var det förutom att jacob var borta, kapten kid show och TRE fullsatta Wonderland! Så det var jobb hela dagen! MASSA tyska nyårsgäster! Var nog strax över 2000 pers i publiken idag! Kul men konstigt!!! Att köra så många föreställningar!


Å imorgon är det nyårsafton, kommer firas först med champange i bubbelbadet, sen lite samkväm (kul ord) i Oslo innan Wallmans och 5 rätters meny, och avslutas med Hotel på Karl Johan! Låter väl rätt schysst!

Jeg gleder meg meget!!!

När jag kom igår hade Kalle köpt en bauta stor "Gott och blandat" påse till mig! Jag som älskar Gott och blandat! Shit va jag har svullat!!! Fick dessutom en penna, ett fint diadem(?), baileys, jägemeister och bacardi. Shit alltså!!! =)


Å idag har stina och hennes klass, +charlotte och anna m.fl. dansat på eldsjälsgalan bakom amy diamond, markoolio och jill jonsson. Fiip var jättesnäll och spelade in detta till mig eftersom vi jobbade! Han döpte filen till "stina dansar" Hoppas bara det funkade! Ska bli superkul att se!!!


Jeg gleder meg meget!!!


Julen var väldigt mysig! Hemma i sveg med familjen... Å snö!!! Ska jag skriva ner allt jag fick? Nä, jag tror det får va, men jag kan iaf nämna toalettgolf, kolsyremaskin, superfin stickad tröja och en jättefin nyårströja! Å en toppenbok "hanteringen av odöda" av John Ajvide Lindqvist. Rekomenderas varmt!

Åsså blev det en fin skidtur! Väldigt mysigt


Emil! Välkommen tillbaka till bloggandet!!!


Blev så sjukt sugen på att blogga idag under "i believe in you" på tredje föreställningen, så nu gör jag det! =)


Kommentarer
Postat av: Sara K

Hahaha, min brorsa fick också toalettgolf! Trodde att det bara var i vår familj man gav så knäppa julklappar! Puss!

2008-12-31 @ 14:17:28
Postat av: bell

Emil, varmt välkommen tillbaka till bloggandet:) Kram isa


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback