Hej då Syrenen...

Jobbat min sista dag idag, lr kväll snarare kanske... Lite vemodigt men ganska skönt!
Massor med kosing blir det... =)

image86

Hade typ världens roligaste dag igår...
Madde är så rolig, å Gunilla som fiskade i svegssjön med bikinitrosorna... Haha =)

image87

Ivan är nog sveriges skönaste undersköterska =)



Här har jag spenderat nästan hela min sommar...

image93

Min övertalningsförmåga är inte att leka med, det har Therese får erfara. En kväll när jag jobbade med henne och Carro, skulle hon inte ha någon sockerkaka alls... Innan vi fikat färdigt hade hon ätit upp halva! Å gissa hur många dubbla rån Carro åt? 12 st. Det är väldigt mkt rån! Jag är bra =)
Ikväll åt jag och Therese sockerkaka tills jag mådde illa... Vi tycker om sockerkaka...

Våran plan var att vi skulle hissa upp henne i taklyften så jag fick ett schysst kort till min blogg... Tidsbrist kan man väl kalla den missen...

image94

Ann-Mari städar åt oss, väldigt bra... Fast lamporna allra längst upp i taket i personalrummet hade hon missat minsann, tur att jag är så ordningsam att jag dammade dom åt henne så hela soffan blev full i damm! =)
Vi har sjungit duett en gång i tiden... =) Å på allsången i hogdal var hon en av de mest entusiastiska åskådarna... =) Som dessutom sjöng massor i micken som eva vandrade runt med!!! Trots ont i halsen... Eloge!
En gammal naturare... =)

image95

Rolig skylt... Man får akta sig om man ska åka gamla hissen...

image97

Hej då Syrenen!!!
Har sagt så många gånger att det är sista gången jag jobbar där... I år sa jag inte det, får se om det går bättre då... Lär väl bli en sväng upp dit i jul kanske... =)

Kommentarer
Postat av: tessie

hihi, en sån skylt sitter det i min hiss i götet. tycker den är väldigt grym och avskräckande! snart ses vi emil! kramis

Postat av: tessie

läste artikeln! fin du va på bilden =) men jag blev lite förvånad när jag läste att du dansar 14 h om DAGEN. när sover du människa?! :P

2007-08-10 @ 22:29:41
URL: http://terravess.blogg.se
Postat av: Caroline

Hej!! Vilken underbar bild! Blev så otroligt glad av att se ditt charmiga ansikte igen. Tänker härmed bli en trogen läsare av din blogg (hoppas det är okej :-9) Hur mår du?
Stor Kram!

2007-08-11 @ 16:51:57
URL: http://linashemlis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback