Tråkig helg


Shit pommes frites!
Börjar längta hem på allvar nu!
Ska bli grymt kul å komma till götet nästa helg. Ska bo hos stina å det ska bli så kul!!!

Extra tråkigt att folk har lagt ut en massa kort från insparksfesten från PAS! Jag saknar verkligen skolan och speciallt allt folket som är där!!! Usch, de e första gången jag känner så! Jag är väldigt nöjd med hur det har blivit å jag skulle inte vilja gå PAS ett år till, men man vill ändå tillbaka på nått sätt!!!

Helgen har varit inte så jätteintressant!
Fredag gick jag, johan, elisabeth, hector och filip och tog en öl. Sen när vi skulle hem åt jag och hector på restaurant, riktigt sunkigt ställe i grönland. Å hector trampade på en flaska som sprutade ut nån märklig sörja på oss och sen försvann, mycket märkligt.
Sen åkte han hem, jag roade mig först med att sjunga så högt att grannarna kom och klagade. Sen spenderade jag resten av kvällen med att spela flera olidligt spännande partier spindelharpan... Hmmm

Lördag gick mig helt förbi, var på stan en sväng, sov en del, å glodde på tv.

Men idag var det fin fint väder. Antagligen sista sommardagen som man kan ta vara på solen och värmen. Tur att vi har en uteplats! Synd att den mer liknar en djungel än en gräsmatta!
Ja la ut en handduk och låg tappert ett tag i höet, sen försvann solen från det stället och jag skulle vara tvungen att ligga i det jag trodde var rabatten för att få sol...
Jobbigt att det är så sjukt högt gräs tänkte jag, och slog slag i saken. Letade reda på en kökssax i nån låda åsså klippte jag ner hela skiten! 3 timmar tog det, men det var det värt!!!
Så sjukt äckligt det blir nere i så högt gräs... Hittade MASSA äckliga kusar, larver, tusenfotingar och annat äckligt... Ett garnnystan tex, å massa godispapper, fimpar, sniglar, krukor you name it! Hittade dessutom ett jordmyrsbo! Å i städslåpet hittade jag myrmedel så nu är antalet myror kraftigt decimerat!!!
Blev så himla fint!!!

Å ikväll kom kalle och hector!
Jag bjöd dom på mat, å så spelade vi några spännande partier vändtia! Jag vann 3st!!! =)
Å sen åt vi efterrätt och chips å tittade på "pans labyrint" Riktigt äcklig film... usch! Men bra!!!

Så mysigt att dom är tillbaka!!! Jag var en aning sällskapssjuk när dom kom! =P

Veckan som kommer ska vi repa på friskis och svettis! Vi ska ha klädprovning, vi är några som antagligen ska på wallmans på torsdag, repa massa saker!!! Har inte många lediga timmar... Å sen ska jag hem till göteborg och stina!!!
Det ska bli det bästa! =)

Nä usch! Nu är det verkligen dax att sova!!!

Kramar

Mysig helg

Har faktiskt haft en väldigt trevlig helg!

Var fest i fredags hos filip. Han bor i ett litet torp en halvtimme utanför oslo.
Väldigt trevligt faktiskt! =)
Vi fick mat och mycket underhållning! Musikquiz och blockflöjtstävling! Den männskan är ju så himla skön!!! =) Å hans pojkvän är inte sämre han!
Sov över i hallen under klädhängaren... haha, på en väldigt smal madrass brevid elisabeth! =P

Igår var det en väldigt lugn dag...

Men idag var vi sugna på lite äventyr! Så jag, ingela, calle, ellen, micke och lina maria drog på utflykt! Åkte båt ut till langeröya? spelade maier och fikade! jag tog även årets sista dopp?
Ingela såg en norsk snopp för första gången och lina maria såg två... Råkade hamna på en nudiststrand... Förstår inte riktigt varför man vill ligga och sola helt näck i det vädret, men alla är vi ju olika...

På vägen hem besökte vi akers fästning och fick på vägen även se tre norska horor! Mycket spännande som händer i oslo!
Superskön och avslappnad dag! Precis vad jag behövde! =)

Ikväll har jag övat sång och lagat mat till Kalle och Hector, dom har varit i göteborg i helgen och missat allt det roliga, så lite mat ska dom i alla fall få! =)

Måste nog plocka ihop lite innan...

I veckan ska vi sätta koreografi/stageing på wonderlandshowen, vilket kommer innebära mycket sittande, krypande och väntande för min och kalles del... =( Men det blir kul sen när det är klart! =)

Hela unforgettable är i princip klar nu, förutom dansmedleyt som vi ska göra månd/tisd... =)

Helt galet!!! Jag är så glad och stolt!
Men imorgon börjar dom på dansforum!!! Är lite jobbigt att man inte får vara där... Men livet går som sagt vidare! Ska bli jättekul att komma tillbaka!
Dessutom ska jag och mina sambosar försöka ta lite proffsklass här i oslo om det blir tid över någon dag!

Kramar emil

Repar...


Nu har vi repat i två veckor!

Är ledig hela helgen (väldigt skönt) och efter det börjar dansen på allvar!
Har repat sång i två veckor så halsen börjar kännas lite sliten... Igår lämnade micke jöback oss och nu blir det dansa av!!!

Ska bli väldigt skönt!!!

Jag är glad och får nypa mig i armen ganska ofta... Det är hög klass på alla i ensemblen och jag/kalle har fått massa roliga låtar!!! =)
Och dessutom huvudrollen i ena showen! Känns helt fantastiskt!

Bor som sagt med kalle och hector! Det funkar skitbra och vi har det väldigt mysigt...

Vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva... Skickar egentligen bara en liten lägenrapport!!!

Norge är dyrt... Ville köpa en korv med bröd men backade när den kostade 38 norska kronor... Huvva!
Men vi lagar mat tillsammans och håller nere kostnaderna, ser fram emot lönen i slutet av månaden...

Många kramar