Oslo!!!


Jösses Amalia!
Ja då var man framme då! Efter 4 timmars bussresa kom jag och kalle fram till norges huvudstad!
Jag är typ sjukt trött nu så det blir nog inte så mkt skrivet tror jag...

Har i alla fall fått schysstaste "lägenheten" Vi hamnade i ett radhus i ett villaområde... Vad sägs om typ 4 rum med kök, badrum, diskmaskin, veranda och uteplats, grill, 2 st tvättmaskiner, tv, video, internet, öppen spis och massa annat!!!
Det finns 5 sängar och två extrabäddar men vi ska bara bo 3 st här! Asschysst! Vi väntar just nu på Hector som ska komma runt kl åtta!

Så imorgon kl 10 börjar emil söder sitt första jobb som artist! =)
Helt sjukt, jag fattar inte att nån kan tänka sig att betala pengar för att jag ska stå på scen och sjunga och dansa! Jag skulle ju typ kunna göra det gratis bara för att det är så roligt!!!

Norge är fint, norska är fint och ganska underhållande!!!

Vi har lagat korvgryta! Vi kommer kunna äta korvgryta 5 gånger till! Det blev ganska billigt ändå...

Emil signing out from Oslo... =)


Bromsjävlar


Fy fan!
Finns det någon insekt som jag verkligen inte tycker om så är det bromsen. Dessa stora, fula, högtsurrande och argsinta bestar skulle jag gärna vara utan...
Jag tror aldrig att jag sett en broms i göteborg, i sveg finns det ngn sådär ibland, men i Vänsjö... Ojojoj, ibland kryllar det av dom!

Det är så himla tråkigt om man ligger och solar, åsså kommer det en ensam broms och surrar runt runt runt huvet på en... Åsså stannar den så slår man och missar... eller så känner man inte vart den är, å helt blötsligt har man ett blödande bett på benet!
Eller när man badar och bromsjäveln flyger runt huvet på en (igen, dom gillar det tror jag) Åsså känner man för att finta bort den, så man simmar en bra bit under vattnet och dyker upp på andra sidan sjön... Så är det lugnt i tio sekunder å sen är den där igen... Huvva!
Eller så lyckas man döda den, blir jublande glad, å upptäcker sen att det i själva verket var två bromsar och den ena lever fortfarande! =(



I badhuset i vänsjö flyger det alltid in en massa bromsar, som man sedan kan döda mot fönsterrutorna... Sjukt tillfredsställande! =) 10 st kan det vara där när man ska gå hem, å det finns ingeting dom kan göra...

Idag var mamma, pappa och jag och plockade hjortron (lr snarare bar runt tomma bärhinkar i skogen, dåligt med hjortron iår) Vid "båthustjärna" verkligen kryllade det av bromsar! Jag tror aldrig jag sett så många samtidigt i hela mitt liv, å då är jag ändå uppvuxen i norrland! Jag kunde stå stilla och bara döda bromsar på benen... En gång fick jag tre bromsar i ett slag. När jag räknat till 35 döda bromsar på kanske 5 minuter så slutade jag räkna...
Hur mkt bromsar finns det egentligen? Å dom tog ju aldrig slut...

Vid ett tillfälle gömde jag mig under min regnjacka, så man bara kunde komma in framifrån, då slog jag en broms så att bakkroppen ramlade av. Men framkroppen med vingar huvud och ben fortsatte leva... Han lyckades nästan flyga iväg innan jag brutalt klämde ihop hans stackars insektskropp... Konstigt det där, ifall nån högg av mig min underkropp är jag ganska säker på att jag inte skulle springa iväg nått...

Om ngn tycker att det verkar som djurplågeri att bara ta bort halva bromsen så kan jag säga att den har förtjänat det! Å föresten så har inte insekter nått centralt nervsystem så dom känner ingen smärta! bara obehag...

Bör jag tillägga att jag inte gillar broms?

Sommar


Nä, nu har det hänt sådär mycket igen så man liksom inte riktigt vet vad man ska skriva...
Kommer på så mkt att blogga om under dagarna å nu är det jättesvårt att börja, hmm!

Kan börja med att berätta om den trevligaste kvällen på länge...
Ett gäng gamla svegsdansare träffades i ytterberg och hade middag! Jag och Martina var värdpar och Ida stog för lokal! Å nu skulle jag vilja lägga upp bilder såklart igen, men dom ligger på mobilen å min "uppladdare" ligger nerpackad i en flyttkartong 60 mil bort... Hmmm
Längesen jag skrattade så mkt i alla fall! Å roligt att catcha upp lite med folk...

Har fått materialet till showerna nu!!!
Det känns roligt! Vet inte riktigt vad jag tycker om showerna än... Men det blir en jazzshow "Oldtimers" och en flummig rockaktig jag vet inte vad "Wonderland". Jag gissar att det är den showen som var det nya konceptet som skulle bli väldigt häftigt... Vi får se...
Är väldigt spänd på kollationeringen! Vi har fått veta vad vi ska sjunga, men det känns ändå väldigt oklart... Har fått flera bra låtar i alla fall!!! =)

Åh vad det är roligt att jobba igen då...
Jag trivs superbra, har världens tålamod och tycker att nästan allt är roligt! Jobbar inte så mkt å inte så långa dagar så det kan ju ha något med det att göra... Jobbade ju typ 140% i juli ifjol (jag skojar alltså inte) Var där typ varje dag... Men nu är det så roligt... Skrattar mkt och har mkt energi! =)
Jobbar sista dagen på fredag och det känns en smula tråkigt...

Men åh vilket tråkigt inlägg! Förlåt!
Ska försöka bättra mig...

Ja föresten har jag spenderat åtskilliga minuter vid youtube idag... Har laddat upp lite eget material, bland annat den här:



Gå gärna in och sök på Emil Söder så finns det mer!!!

Tja

Ellen Degeneres

Åh, jag har hittat en ny passion på youtube!!!

Ellen Degeneres...
Jag kommer ihåg första gången man zappade förbi hennes talkshow på trean eller vart den nu går! Det finns ju så sjukt många amerikanska talkshows, så jag har typ bara demonstrativt inte tittat på hennes show!
Varför då?
Så sjukt skön människa!
Dessutom låter hon ju som Dory i "hitta nemo" hela tiden! Å Dory är ju världens absolut roligaste tecknade figur! Älskar den filmen!

Så nu är man fast i ellenträsket! Finns hur mkt klipp som helst på youtube...

Här är det bästa:


Annars är en klar favorit när hon intervjuar barn!
Gå in å kolla!!!

Cyprus


Ojojoj...

Nu har det hänt sådär tokigt mkt sen sist, så jag vet liksom inte riktigt vart man ska börja...

Jag och Stina har i alla fall varit på Cypern. Tog en obokad restresa och hamnade i Ayia Napa.
Hade en asmysig vecka... Hamnade mitt i stan på värsta partyhotellet. Men vi tog det ganska lugnt... Solade och badade... galet varmt var det. Å airconditionen kostade 6€ per dygn så det fick vara... Svettades en del kan man ju säga!
Havet var väldigt salt så vi var mkt vid poolen (åsså slapp man ju knalla en kvart i stekande sol) Lekte sjunga och gissa låten under vattnet!!! Jättekul! =)

Vi åkte lokalbuss till paralimni och shoppade åsså tog vi en heldagars båttur med Ving. Kände oss som ett gammalt pensionerat par. Det var väldigt roligt!
Åsså var vi och kollade på lite shower. Såg sunwings celebration show och Fritidsresors (2Entertain) Eurovision top 6. Av det vi såg så höll sunwing bättre klass, de var jätteduktiga på å sjunga! =)
Blir ju något sugen på å äntligen få börja jobba och stå på scen!!! =) Å det får man jku snart!!!

Dom har tydligen skickat ut materialet till våra shower nu, Charlotte har fått min nyckel så hon har lovat att eftersända det!!! + att collagefilmen har kommit så då får jag den också!!! Är väldigt spänd på å få post nu! Ska bli galet roligt!!! =)

Resan hem var lite jobbig. Flyget var typ 3 timmar försenat, å vi skulle åka halv ett på natten, så man var lite mör när man kom hem så småningom...
Å då skulle jag skriva kontrakt på min nya lägenhet, missade sista bussen till Lindholmen och fick åka taxi och springa för att hinna! Men nu är det klart! =)

Nu är jag i sveget! Har hunnit jobba flera dagar och några till ska det bli, men inte så mkt. Det är väldigt skönt att vara i sveg och det är riktigt roligt å jobba. Så härligt när man vet att det inte är så mkt! =)
Imorgon kommer antagligen Jon och Petra åsså ska jag och Martina pröva nya badhuset! =)
Å på Lördag ska vi ha dansfest!!! =)
KUL! =)

Kramar