Repat!


Helt sjukt trött nu!
Konstigt ändå att man aldrig riktigt vänjer sig vid tröttheten... Känns så fruktansvärt oinspirerande att träna när man är så här trött!
Har iofs hänt en del grejer som gör att man inte får sin beskärda del av skönhetssömnen...

Dansade kvällskurs för Johanna i tisdags (helt underbart som alltid), kom hem typ halv elva.... Såg cabaret lorenzberg på onsdagen (superbra var dom verkligen), slutade vid elva, hemma typ tolv... Å på fredagen var vi å kollade på mina BA vänners slutproduktion "vårligt uppvaknande" Som verkligen var jättebra! Toppen! Men jag var så sjukt trött... Kanske man ska gå en gång till lite senare, då man inte behöver koncetrera sig för att hänga med...

Å igår och idag har vi repat med Pop&Rock bandet! =) Premiär på fredag... Känns helt sjukt att vi ska ha premiär på en föreställning som man aldrig har repat! Första genomdraget nånsin blir genrepet! Känns ju verkligen jättekul att visa upp nånting för hela skolan som man inte har någon aning över hur det kommer bli! Är lite bitter över att alla lärarna bara langar över allt ansvar på oss, och att vi får så sjukt lite tid att repa på... Är rädd för att det kommer kännas oproffsigt! Å det är inte jättekul att visa upp nånting som man inte känner sig nöjd med...
Men skit i det! Vi repade med bandet ikväll och det är så sjukt kul!!! Älskar att sjunga med band, fattar inte varför man inte har band på sånglektionerna! Omg va kul det vore... Riktigt grymma musiker! Gött mos!

I alla fall nån timmes sovmorgon imorn! Kommer tyvärr inte kunna utnyttja den riktigt eftersom vi har saker å fixa, men det blir säkert bra... =)

Hade en riktigt kul akrolektion idag i alla fall! Om vi svär på akron så blir alla andra förutom den som gjorde det straffade å får köra styrka samtidigt som den som svor får träna på nått akrobatiskt! Idag svor jag för första gången, å jag hörde det inte ens själv, så det var ju skarpörigt av den som hörde det. Men hur som haver så fick jag stå på händer, medans de andra gjorde 50 maggungövningar! Åsså stod jag jättelänge flera gånger! Hittade balans å kunde bara stå! Så sjukt härligt!
Å handvolten kommer nog att komma! Vågar göra utan pass nu, å man kommer ju runt även om det inte är jättesnyggt! Men innan jul så... Nästa lektion ska vi göra bakåtvolter! Fy fan!!!

Hepp hepp

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej Emil!
När är eran föreställning? Kan allmänheten komma och titta också?
Kram Caroline

Postat av: Caroline

Tack för informationen! Jag kommer på lördag! Ska bli jättekul att se.
Kram så länge!

2007-10-17 @ 11:17:05
URL: http://linashemlis.blogg.se
Postat av: Lenitha Andersson Junkka

Hej!
Jag heter Lenitha Och är webbredaktör på Östersunds-Posten. ÖP har startat upp en ny lokal sida för Härjedalen. Där finns superlokala nyheter och bloggare. Jag har läst din blogg och tycker att du skriver jättebra, det skulle vara kul om du vill blogga på våran sida. Skicka gärna dina kontaktuppgifter till mig så kan jag berätta mer!

Mvh Lenitah

2007-10-19 @ 15:00:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback