Premiær!!!


Dagen vi har jobbat mot i snart åtta veckor ær æntlgen hær! Å jag kænner mest bara lættnad!
Det ska bli så sjukt skønt å bara få det gjort!
Ikvæll ær det UNFORGETTABLE premiær och imorgon WONDERLAND!

Ska bli så skønt, slutfasen av den hær repperoden har varit från hell! Usch! Har nte mått jættebra varken psykiskt eller fysiskt... Man blir så instængd och sover så lite... Men nu ska vi børja jobba!
Å vem møter jag i promenaden idag? Om inte min gamla danslærare från bjærnum, Martina!!! Så himla roligt!!! Så hon ska titta ikvæll, alltid så mycket roligare med nån som man kænner!!! =)

Gick in på internet idag, var ju et tag sen sist! Å fick reda på att jag blvit morbror igen, fast før 6 dagar sen!!! Frida fødde lilla maja den 11 sept och hær har jag gått runt och inte vetat nånting!!!
Gick å rngde till henne det førsta jag gjorde! Kænns konstigt tycke jag! Har knappt førstått att hon var gravid igen eftersom vi træffas så sællan, å nu har hon 2 barn...
Kul i alla fall!

Ær så trøtt! Ska nog gå och via lite, hatar det hær konstiga tangentborget føresten... Sen æta lite middag  mæssen och sen blir det preppning och premiær kl 19.00 =)
Ser egentligen mer fram emot morgon, gør ju mest i den showen! Men det ska bli vældgt skønt! Å konstigt att alla åker, å man børjar jobba på riktigt!!! Lite læskigt...

Å om en vecka åker jag till gøteborg, ser næstan mest fram emot det i nulæget! Å så ska jag nog ta en massage till snart, tokigt skønt!!!

Kram

Kommentarer
Postat av: Paulina

har varit med er i tankarna idag!

är säker på att premiären gått sjukt bra!

2008-09-18 @ 02:41:25
Postat av: Anonym

Hej Emil! Grattis till jobbet, vad är det för show? :) ta hand om dig!

Kram Malin


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback